logo

Carlotta - the museum database

  • Overview
  • About Carlotta
  • The museum
  • Easy search
  • Advanced search
  • Search tips
  • Detail view
Go back

Födans förtäring (260) :: 260

Object description
Allmänt om intagande av föda.
  • Data elements
  • References (4)
  • Lista: OCM smalare (11)
11 hits
    • Thumbnail

    • Visat namn

    • OCM-kod

    • Location

    • Time

    • Person

  1. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Hunger och mättnad (261)
    OCM-kod: 261
  2. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Kannibalism (266)
    OCM-kod: 266
  3. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Kosthåll (262)
    OCM-kod: 262
  4. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Kryddor (263)
    OCM-kod: 263
  5. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Servering och förtäring: Folktro (264.9)
    OCM-kod: 264.9
  6. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Servering och förtäring: Måltider (264.1)
    OCM-kod: 264.1
  7. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Servering och förtäring: Rengöring och disk (264.4)
    OCM-kod: 264.4
  8. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Servering och förtäring: Sätt att äta (264.2)
    OCM-kod: 264.2
  9. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Servering och förtäring (264.3) [Dukning]
    OCM-kod: 264.3
  10. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Servering och förtäring (264)
    OCM-kod: 264
  11. Thumbnail
    Lista: OCM smalare: Yrkesmässig mathållning (265)
    OCM-kod: 265
    • Thumbnail

    • Visat namn

    • OCM-kod

    • Location

    • Time

    • Person

  • Copyright ©2025 Göteborgs stadsmuseum • <Guest access>
  • Version: 3.8.16 • Client • stadsmuseum@kultur.goteborg.se
X

Information om Stadsmuseets samlingsdatabas Carlotta

Användare av databasen varnas för att vissa poster kan innehålla bilder eller språk och termer som skildrar människor på ett sätt som kan uppfattas som stötande. En del objekt i samlingen kan också upplevas som obehagliga eller stötande.Vi är medvetna om att tillgängliggörandet är problematiskt. Vi har valt att inkludera denna historiska information eftersom den är en del av samlingarnas historia.